ЗАБАВНИ

Колко годишни времена знаеш?

Водя сина ми (5 г.) на комисия за прием в Предучилищна група. Питат го:
- Колко годишни времена знаеш?
- (Показва с една ръка, а после и с един пръст от другата преди да отговори.
-Шест.
- А ако си помислиш малко...
- Шест.
Директорката ми казва, че ще се свърже с нас... В двора го питам:
- Ся, какво беше това?
- Тате, ама аз наистина не знам повече "Годишни времена" само на Вивалди, Хайдн, Пиацола, Чайковски, Лусие и Глазунов!

Здравей, миличко, обажда се Татко...

- Ало?
- Здравей, миличко, обажда се Татко...Мама близо до телефона ли е?
- Не, тате. Тя е горе в спалнята с Чичо Франк.
След кратка пауза Татко казва:
- Но ти нямаш чичо с име Франк, миличко!
- О, да, имам и той е горе в спалнята с Мама в момента!
- Ъ, добре тогава.... ето какво искам да направиш. Остави телефона, избягай горе и почукай на вратата на спалнята и извикай на Мама и Чичо Франк, че татко тъкмо е паркирал колата отвън.
- Добре Татко.
След няколко минути, малкото момиченце се връща на телефона.

Дремнах 30 мин. и сънувах

Атанас Чобанов "Четох малко новини преди полета, дремнах 30 мин. и сънувах, че немците са дошли, но БСП е завардила прохода на Бузлуджа и не ги пуска към Пазарджик, където имало дефицит на суджук и го давали само по списък, като свършил на 85-я."

Включване от връх Бузлуджа

"Няма да спра да се боря за това, което са ни завещали дедите на червената идея. А именно, че ние от БСП заслужаваме да ни дадат пари. Защото нашата партия е най-мирната, най-миролюбивата, най-безпогрешната, най-грижовната партия на света..."

Забавянето се дължи на високия професионализъм

Асен Генов "Скъпи приятели, моля ви! Спрете да демонстрирате недоверие към родната полиция и следствие! Цял ден чета съмнения, граничещи с внушения, че полицията ни е некадърна, немарлива и лъже за това, че чак на третия ден намерили самоубийственото писмо на загиналия в Пловдив бизнесмен. Ама защо на третия, ама как не са го намерили по-рано... Вижте, скъпи приятели, забавянето се дължи на високия професионализъм и желанието на разследващите органи да проучат всеки милиметър, с цел да установят пълната обективна истина.

Всички които говорят, че мутрите обратно са дошли са едни гнусни спекуланти

Татяна Кристи от Горни Ръб "Днес изказването на господин Борисов относно ситуацията в страната беше брилянтно. Най-вече неговото мнение за това, че мутренските години не могат да се завърнат в нашата родина защото той няма да позволи това. Всички които говорят, че мутрите обратно са дошли са едни гнусни спекуланти......."

Въпреки десетките негативни становища от магистрати

Петър Славов "След поредното "ударно" заседание на Правна комисия вчера, днес "експресно" и в нарушение на сроковете по правилник, през пленарна зала са прекарани редица скандални (и явно противоконституционни) промени в Закона за съдебната власт. Въпреки десетките негативни становища от магистрати, съдии от ВКС, членове на ВСС, български и международни неправителствени организации, юристи, правозащитници, преподаватели и граждани?!

Каза, че е вложил много във вашата връзка...

Емил Кошлуков във фейсбук "Имам приятел психиатър, направи частен кабинет, но няма мющерии, не върви много. Викам му доторе, няма ли луди в тоя град, бе мама му стара. Той вика братко, пълно е с луди, ама не щат да си плащат.
Е, така е и в любовта, както става ясно в следващата история
Една млада дама се е разтурила с приятеля си, след мимолетна връзка. Тя има много добро чувство за ирония, освен това е метър и осемдесет, така че започвам:
- Видях го вчера, страда човекът - гласът ми е равен. - Каза, че е вложил много във вашата връзка...

Оригиналното тефтерче

Пред Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ се изви опашка от хора, които искат да видят оригиналното тефтерче на Васил Левски. Днес ръководството на библиотеката се събра и реши след този небивал успех да покаже и мистичното оригинално тефтерче на Филип Златанов. По препоръка на ДАНС, жителите и гостите на София ще имат само пет часа - между 9.00 и 14.00 часа, за да го видят, защото страниците му са много компрометиращи.

Носи щастие

Нилс Бор завел свой колега на вилата си. На вратата на вилата висяла подкова. Колегата попитал изненадано.
- Защо ви е тази подкова, защо това суеверие?
- Носи щастие - отговорил Нилс Бор.
Но нима вярвате в това?
- Не вярвам, но казват, че действа и ако не вярваш.

Излъган евреин ням

Теодор Михайлов във фейсбук "Сорос звънна. Какво правиш, вика. Викам му, така съм преял с една диня, Бай Соросе, че всеки момент ще се пръсна като излъган евреин. Той вика, тая ти смешка не се получи, излъган евреин няма, моето момче. Обран може, но излъган никога. Викам му, като каза обран, та се сетих, кво прави твоят бивш приятел Орбан, защо така те разнася като ляйнян вестник из храсти? Щото навремето (Сорос вика тука) в Будашпеща поиска да ми изяде порцията пържено пиле и аз му отказах. Оттогава ми обяви война, защото съм бил чревоугодник и алчен тип.

Защо само лежиш под банановото дърво, по-добре работи за да станеш богат

Един германец отишъл в Африка и както се разхождал гледа един негър лежи под едно бананово дърво и като паднел някой банан той леко се протягал взимал го и бавно го изяждал. След това пийвал малко и пак се отдавал на дрямка. Минал на следващия ден и заварил негарът да прави същото, лежи, яде паднали банани и пие. Германеца го попитал:
- Как се казваш?
- Джуел
- Защо само лежиш под банановото дърво, по-добре работи за да станеш богат.
- И какво да правя? - попитал попитал Джуел.

Янаки Стоилов ще е в главната роля в сериал

Божидар Божанов по повод изказването на Корнелия Нинова, че през октомври БСП ще направят партийна телевизия "В телевизията на БСП, Румен Гечев ще води "Треска за злато", Михаил Миков ще води среднощното предаване, където звънят подпийнали зрители, Янаки Стоилов ще е в главната роля в сериал по "Вечната Амбър", Стефан Данаилов ще е отново на всеки километър, Сашо Симов ще бъде надуваем фотьойл в студиото, а Крум Зарков ще разказва смешки."

На българския пазар с различен състав и качество спрямо Западна Европа

Проверки на българската прокуратура потвърждава, че Mercedes-Benz, произведени от немска компания, се предлагат на българския пазар с различен състав и качество спрямо Западна Европа.

До момента са установени разлики при развиването и завиването на болтовете, но много е вероятно да има и други много по-опасни разлики.

Аз повече не мога да имам доверие в произвежданите от вас автомобили

Стела Николова "На този мейл office@silverstar.bg, изпратих писмо на официалния представител на "Мерцедес-Бенц" за България написах следното:

Турски вълци ще изядат българските прасета

Велислав Минеков "Българската природа е в опасност. Турски вълци ще изядат българските прасета. Държавността е заплашена от инвазия на хищници !

Демокрацията ни отне много

"Демокрацията ни отне много", обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова предизборно. Сега след като изборите се проведоха стана видно, кое най-много им липсва на бившите комунисти. Демокрацията и отне член 1 от Конституцията, който узаконява БКП като единствената управляваща „ръководна сила в обществото и държавата“. Демокрацията е виновна, че БСП не можа да спечели изборите. Време е да се върне член 1 от комунистическата Конституция за да може отново партията майка (баба, ако се съди по възрастта) да се върне отново на кон (може и да не е бял) във властта.

Градска десница

Малко дете наднича над рамото на баща си и прочита, че "градска десница" е останала извън парламента и пита баща си.
- Тате защо на сините им викат "градска десница"?
- Защото сине за тях гласуват само хората от синята зона в София.

Тате, пак имам двойка по български

- Тате, пак имам двойка по български...
- Защо?!
- Днес госпожата пита: „Вече повече от 10 години българите избират или БСП, или ГЕРБ. Какво е „българите”?”
- Как какво е...?! Идиоти...
- И аз така отговорих... Ама тя каза, че било подлог...

"Шок! Турция се меси в изборите, които Русия провежда в страната ни"

"Русия и Турция увериха, че няма да допуснат намеса на България на изборите на 26 март 2017 г."

"Бъди патриот - блъсни баба!"

Българите ще ядем канадски и американски храни

Емил Кошлуков "Разбирам, че Корнелия Нинова се тревожи за всички нас, българите, че ще ядем канадски и американски храни, които са много зле, както знаем. Исках да попитам синът ѝ, през тези години в Америка, на колети ли кара? Щото гледам, че за него не се тревожи, а е българин, сънародник. Не ѝ ли се свива сърцето майчинско за детето, което се мъчи баш във вражеска земя..."

Свети Валентин

Теодор Михайлов във фейсбук "Сорос звънна. Честит празник, вика. Викам му, мерси. А ти пасха или ханука празнуваш, викам му? Той вика, свети Валентин. Викам му, ама ти не си католик, Бай Соросе, защо това чуждопоклонничество? И той вика, аз не съм, ама мойта вика, че ако няма цветя, шампанско и диамант, щяла да подаде молба за развод и да ме ошушка като мустакат банкер корпоративна банка. И аз кво да правя, запазих маса тука срещу нас, купих 21 карамфила и и опаковах един диамант. Скъп ли е, викам му?

Страници

Subscribe to RSS - ЗАБАВНИ