ЗАБАВНИ

Янаки Стоилов ще е в главната роля в сериал

Божидар Божанов по повод изказването на Корнелия Нинова, че през октомври БСП ще направят партийна телевизия "В телевизията на БСП, Румен Гечев ще води "Треска за злато", Михаил Миков ще води среднощното предаване, където звънят подпийнали зрители, Янаки Стоилов ще е в главната роля в сериал по "Вечната Амбър", Стефан Данаилов ще е отново на всеки километър, Сашо Симов ще бъде надуваем фотьойл в студиото, а Крум Зарков ще разказва смешки."

На българския пазар с различен състав и качество спрямо Западна Европа

Проверки на българската прокуратура потвърждава, че Mercedes-Benz, произведени от немска компания, се предлагат на българския пазар с различен състав и качество спрямо Западна Европа.

До момента са установени разлики при развиването и завиването на болтовете, но много е вероятно да има и други много по-опасни разлики.

Аз повече не мога да имам доверие в произвежданите от вас автомобили

Стела Николова "На този мейл office@silverstar.bg, изпратих писмо на официалния представител на "Мерцедес-Бенц" за България написах следното:

Турски вълци ще изядат българските прасета

Велислав Минеков "Българската природа е в опасност. Турски вълци ще изядат българските прасета. Държавността е заплашена от инвазия на хищници !

Демокрацията ни отне много

"Демокрацията ни отне много", обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова предизборно. Сега след като изборите се проведоха стана видно, кое най-много им липсва на бившите комунисти. Демокрацията и отне член 1 от Конституцията, който узаконява БКП като единствената управляваща „ръководна сила в обществото и държавата“. Демокрацията е виновна, че БСП не можа да спечели изборите. Време е да се върне член 1 от комунистическата Конституция за да може отново партията майка (баба, ако се съди по възрастта) да се върне отново на кон (може и да не е бял) във властта.

Градска десница

Малко дете наднича над рамото на баща си и прочита, че "градска десница" е останала извън парламента и пита баща си.
- Тате защо на сините им викат "градска десница"?
- Защото сине за тях гласуват само хората от синята зона в София.

Тате, пак имам двойка по български

- Тате, пак имам двойка по български...
- Защо?!
- Днес госпожата пита: „Вече повече от 10 години българите избират или БСП, или ГЕРБ. Какво е „българите”?”
- Как какво е...?! Идиоти...
- И аз така отговорих... Ама тя каза, че било подлог...

"Шок! Турция се меси в изборите, които Русия провежда в страната ни"

"Русия и Турция увериха, че няма да допуснат намеса на България на изборите на 26 март 2017 г."

"Бъди патриот - блъсни баба!"

Българите ще ядем канадски и американски храни

Емил Кошлуков "Разбирам, че Корнелия Нинова се тревожи за всички нас, българите, че ще ядем канадски и американски храни, които са много зле, както знаем. Исках да попитам синът ѝ, през тези години в Америка, на колети ли кара? Щото гледам, че за него не се тревожи, а е българин, сънародник. Не ѝ ли се свива сърцето майчинско за детето, което се мъчи баш във вражеска земя..."

Свети Валентин

Теодор Михайлов във фейсбук "Сорос звънна. Честит празник, вика. Викам му, мерси. А ти пасха или ханука празнуваш, викам му? Той вика, свети Валентин. Викам му, ама ти не си католик, Бай Соросе, защо това чуждопоклонничество? И той вика, аз не съм, ама мойта вика, че ако няма цветя, шампанско и диамант, щяла да подаде молба за развод и да ме ошушка като мустакат банкер корпоративна банка. И аз кво да правя, запазих маса тука срещу нас, купих 21 карамфила и и опаковах един диамант. Скъп ли е, викам му?

Но нали нямаме море!

В чешкия парламент обсъждали дали да създадат Министерство на флота.
„Но нали нямаме море!” – казал един депутат.
Друг депутат му отвърнал:
„А в България защо имат Министерство на културата?”

Простете, можете ли да ми помогнете?

Човек лети с въздушен балон, но установил, че се е загубил. Той се спуснал по-ниско и забелязал на земята човек. Спуснал се още и се обърнал към него:
- Простете, можете ли да ми помогнете? Аз се разбрах с един приятел да се срещнем още преди час, но се загубих и не знам къде се намирам сега.
- Вие се намирате на въздушен балон на 10 метра от повърхността, между 40 и 42 градуса северна ширина и между 59 и 60 градуса западна дължина.
- Вие сигурно сте програмист?
- Да, как се досетихте?

А ла Тръмп

В САЩ изборите за президент ги спечели Доналд Тръмп с това, че обеща промяна на елитите. За свои министри назначи много богати американци, пред някои даже той изглежда бедняк. Да си представим, че изборите в България се спечелят от Марешки, който също се бори срещу елитите и реши по подобие на Тръмп да назначи за министри някои от богатите хора у нас. Ето как може би ще изглеждал неговия кабинет.
Министър-председател на България - Веселин Марешки
Министерство на финансите на България - Цветелина Борислава

Копеле, давай да правим нов десен проект?

Радан Кънев се обажда на Христо Иванов:
- Копеле, давай да правим нов десен проект?
- Е какъв ще е този проект?
- Ами да съберем всички, които искат да работят за съдебна реформа, да се борят с корупцията и имат топки да търсят отговорност на Цацаров...
- Супер, къде да се съберем?
- Ами, в кемпера...

Гласът Божи официално заяви, че няма никакво отношение към гласа на народа на изборите в Русия

Руснакът винаги гласува според настроението си. Когато е в добро, гласува за нещо по-добро. Когато е в лошо - гласува за "Единна Русия".

Експериментът "комунизъм"

В един американски университет, в курса по икономика, се разгорял спор – студентите твърдели, че комунизма наистина "работи" и ако принципите му се приложат в промишлеността, няма да има недоволни. Е, никой няма да забогатее прекалено, но няма да има и гладуващи. Отначало преподавателят се опитал да спори, но виждайки ентусиазма на младежите, накрая махнал с ръка. Добре, ще направим един комунистически експеримент. Всички ще получат усреднени оценки - средно аритметично от сбора на всички ви, така че никой няма да бъде скъсан, но и никой няма да бъде отличник.

Кажи му че ние пък си имаме социализъм

По времето на социализма преди 1989 година, българче и гърче се карат на плажа
Българчето тича при баща си и вика
- Тате, тате, той пък каза, че те си имат банани и портокали
Бащата - Кажи му че ние пък си имаме социализъм
Гърчето търчи при баща си
Тате, тате той пък каза, че си имат социализъм
Бащата - кажи му, че ние можем да си направим социализъм когато си поискаме
Българчето - Тате,тате, той пък каза, че могат да си направят социализъм когато си поискат
Бащата - кажи му, че като си направят социализъм, няма да имат банани и портокали

Петрола, рублата и Путин станаха на ...

В Москва последните дни се разпространява един мрачен виц, че цената на петрола, рублата и Путин са на път да станат на 63 догодина, съобщи на сайта си преди няколко дни американската телевизия Ей Би Си нюз. Това означава петролът да падне до 63 долара за барел, рублата да се срине до 63 за долар.

Е вица се оказа почти верен, днес цената на петрола, рублата и Путин станаха на 62. За съжаление това беше за кратко, защото петрола продължава да пада, а рублата да се качва.

Орешарски: То хубаво оставка, ама съм я депозирал в КТБ

МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Премиерът Пламен Орешарски обяви, че е съгласен да подаде оставка другата седмица, но я е депозирал в КТБ и няма как да я изтегли оттам.

В момента банката е затворена, а квестори извършват преглед на документацията, която все още не е изчезнала като шепа кламери в дома на разпилян човек.

Оставката бе поискана вчера от БСП, които вече твърдят, че никога не са подкрепяли правителството и че то е проекция на ДПС.

Дудука MC - Рап без цензура

Граждани, здравейте, аз съм новият месия
Николай Бареков с пълната кесия,
Но са съм се създал да оправя Българя,
Да успея да ви ограбя без потекло, като на царя.
Ето обещанията ми и за стари и за млади --
Високи заплати и за всички ipad-и.
И още награди ще има за всички вас,
Няма да сте по-добре отсега -- е, голям праз!
Ами, аз? И другарите ми около КТБ --
И Цецо и Делян и майка му Ирен

Страници

Subscribe to RSS - ЗАБАВНИ