„Пътят към успеха е предприемането на значими, целеустремени действия.” Тони Робинс

Христо Иванов бивш министър на правосъдието във второто правителство на Бойко Борисов подал си оставката заради несъгласие с политиката на правителството. Днес коментар във Фейсбук :

"Това е от днес. Макар да се крият, не са анонимни, но и макар да не са анонимни са безлични като всеки тъп и груб инструмент: Цацаровите шпиц-бандюги от План Б.
Има засилващи се индикации, че са готови да стигнат до край и е издадена команда за свалянето на Лозан Панов от поста му. На пръв поглед, това е лудост – рискуват да прекалят, да създадат жертва и да предизвикат силен отзвук. Истината е обаче, че както от гледна точка на залозите, така и от гледна точка на мисленето на оста Пеевски-Цацаров, това е логичен ход. В момента се преразпределят порциите в третата и четвъртата власт – правосъдието и електронните медии. Тези хора искат не просто да си подновят концесиите върху тези сектори и не просто да вземат повече. Искат да вземат всичко и завинаги. Цацаров и Пеевски знаят, че политическата цена за тяхното поддържане на сцената при запазваща се формална демокрация става непоносима. Знаят, че ако не си осигурят влияние в съдебната власт и медиите в следващите 5-7 години поне, рано...