Аз повече не мога да имам доверие в произвежданите от вас автомобили

Стела Николова "На този мейл office@silverstar.bg, изпратих писмо на официалния представител на "Мерцедес-Бенц" за България написах следното:
Уважаеми г-да, с настоящото писмо бих искала да ви уведомя за следното, което бих искала да бъде предадено в централата на "Мерцедес-Бенц", на които разбира се отделно ще напиша писмо. Българската прокуратура след направена проверка установила за автомобил с марка "Мерцедес", който използва НСО, че : "Предвид изложеното, следва извод, че няма никакви данни за умишлено повреждане на лекия автомобил от трети лица. Като се изключи тази възможност, остават две вероятности за получаване на повредата – предизвикано от неравностите по пътя саморазвиване на болтовете /с ниска степен на вероятност предвид експертното мнение, че шумът трябва да се засилва/ или нарочно развиване на болтовете от страна на самия служител при НСО /за което също няма достатъчно данни/. "

С оглед на твърденията на полк.Илиев, аз повече не мога да имам доверие в произвежданите от вас автомобили, след като болтовете на гумите се саморазвиват при движение. Докато не видя постановено съдебно решение, в което окончателно е опровергано това твърдение ще считам вашите автомобили за ненадежни. Обръщам ви внимание, че това твърдение е на личност, в качеството му на длъжностно лице, но ако ще съдите някого, то нека претенцията ви бъде насочена персонално, а не към българската прокуратура, защото в този случай ще осъдите нас-българските данъкоплатци, които нямат никаква вина! Прилагам линк към прокурорското постановление:"