Гласът Божи официално заяви, че няма никакво отношение към гласа на народа на изборите в Русия

Руснакът винаги гласува според настроението си. Когато е в добро, гласува за нещо по-добро. Когато е в лошо - гласува за "Единна Русия".

Благодарение на модернизацията на избирателните процеси, прилагането на нанотехнологии и създаването на конкурентна политическа среда в 19-и избирателен окръг за областната управа в руската Псковска област са получили общо над 137 процента от гласовете. Ръководителите на останалите региони, които изостават от духа на времето, ги очакват уволнения.

Гласуването за "Единна Русия" винаги е като първия секс - на сутринта на единия му е противно, а на другия - срамно.

След убедителната победа на "Единна Русия" на изборите за Дума се подготвя указ за преименуването на държавата в Единна Русия.

Доналд Тръмп се оплаква по телефона на Владимир Путин, че има голяма вероятност на изборите за Конгрес на САЩ неговата Републиканската партия да изгуби.
- Нямаш проблем, отговаря Путин. "Ще ти помогна. Имам тук един мегаспец по изборите - Ела Памфилова (председателят на руската ЦИК). Пращам ви я - всичко ще оправи."
Минали изборите в САЩ. Путин звъни да пита как е минало.
- "Абе, общо взето, тихо и спокойно беше. Само че резултатът е странен - във всички щати с голяма преднина победи "Единна Русия".