Има хора, които трябва да видиш как стоят изправени

"Чаках с нетърпение прес-конференцията на министър Ангелкова вчера, но напразно. Явно се покриха и подготвят нов удар. И проверки нямаше вчера. Не посмяха. Тъжно ми е, че трябват такива усилия от нас гражданите, за да успеем да запазим мъничко нормалност и справедливост в нашата страна. Кой знае какво ще ни се изсипе върху главите....щом и Цацаров се намеси да обясни как пречим за съдебната реформа и запазването на природата...

Г-жо Ангелкова,
Три пъти ви зададох въпроса КОЙ издаде 38 разрешителни за незаконен строеж на „Корал“. Вие не ми отговорихте. Ще продължавам да питам и натискам. Трудните победи са най-сладки."

Антоанета Цонева "Има хора, които трябва да видиш как стоят изправени. Отвъд всички обстоятелства и съображения, отвъд пълзящия страх и безразличието. Фронтално срещу опонентите си. Директно в лицето им. Нарича се характер и постоянство. Обсолютната гаранция за постижения. Мануела Малеева респект за силата и вдъхновението! Много трудно се играе срещу теб."

Тома Белев "Айде и Цацаров почна да разбира от граници на защитени територии. Вместо да се прави специалист еколог, какъвто не е, и да оспорва експертизата на БАН, на над 500 професори и доктори от БАН и университетите, на Националния съвет за биологично разнообразие и на European Topic Centre for Nature Conservation, по-добре главния прокурор да каже защо не е повдигнал още обвинения за заменките на гори и не е поискал възстановяването им. Да не би да чака да изтекат давностните срокове? Защото точно в защитените зони на Калиакра бъка от заменки, при това с хиляди декари гори и земи.
Защото това му изявление много прилича на действия на българската прокуратура срещу решението на Европейския съд. Явно цялата свинска пасмина се е нагрухала с имоти на Калиакра щом и Цацаров почна да говори антиевропейски."