Лудогорец - Базел

Лудогорец е домакин в плейофите за Шампионска лига за първата среща срещу ФК Базел. Съдбата беше милостива към българите и реши проблемите между футболните и музикалните фенове за Националния стадион.

Господ е Рокаджия!

Провидението може и да реши проблемите между футболните и музикалните фенове, но основния проблем си остава. С отказа на държавата да подпомага българския спорт. С проблемите с българските клубове чиито шефове предпочитат да си купуват мачовете вместо да инвестират в съоръжения и в детските школи. За съжаление още много "Стени" имаме да бутаме, докато станем нормална държава.

Една година Локомотив (София) играеше домакинските си мачове на стадион "Славия", на "Българска армия" и на Националния стадион "Васил Левски", а от началото на годината изпозлваше намиращия се в много лошо състояние стадион в Своге. Благодарение на това, че Бон Джови пяха на Националения стадион "Васил Левски", на Sofia Music Enterprises им се наложи да инвестират в стадион Локомотив за да получи лиценз и да се състои концерта на Depeche Mode. От това спечели футболния отбор Локомотив защото вече играе домакинствата си на собствения си стадион.