Пеевски ви праща много поздрави и ви пожелава творчески успехи!

Теодор Михайлов във фейсбук "Ментата каза на Ани и Виктор в Здравей, България: "Пеевски ви праща много поздрави и ви пожелава творчески успехи!"

Какво би могло да значи подобен хабер?
Вариант 1: Просто изпраща поздрави - слабо вероятен. Депутатът от ДПС няма този навик, а когато иска да каже нещо на някой използва цялата си медийна машина (вж. корицата "Цецо, играта свърши!".
Вариант 2: Фен е на предаването и намеква, че много би искал да гостува в него, понеже досега не са го канили - също почти никаква вероятност. Пеевски никога не е гостувал в телевизионно студио, според една легенда дори въпросите и отговорите от интервютата с него, които се броят на пръстите на едната ръка на невнимателен шлосер, са писани от едно и също перо в хотел с име на европейска столица.
Вариант 3: Ядосан е на водещите, понеже са едни от малкото, които продължават да питат КОЙ и други до болка втръснали на всички въпроси, на които все още никой не е отговорил, а както всички знаем марката "КОЙ" е запазена в патентното ведомство от неговата фамилия (това не е виц, истина е). В този вариант поздравите се превеждат като: "Наблюдавам ви. Един път ви изритах от bTV, ще го направя пак и в Нова. Аз идвам, а вие си отивате". Този вариант ми се струва най-логичен, въпреки че се надявам горещо да греша. За съжаление обратното броене си тече. Обратното броене за Ани, Виктор и малцината осмеляващи се да питат в ефир. Поздравите всъщност са за всички нас. Поздрави от Прас ТВ."