Трябва да се съюзим - иначе ще ни сплашват и смазват поединично

Евгений Дайнов "Мутри щурмуват Корал откъм морето, милиционерите - откъм гората. Все едно - битката за Аламо, а не "екоплаж", както го беше обявил Бойко-2. Ако е война - да се стягаме и всички да отиваме към Корал? ама: защо държавата ПАК обяви война на гражданите, заедно с присъдружните си мутри? Бойко най-накрая става Путин?".

Мария Спирова "Трябва да се съюзим - иначе ще ни сплашват и смазват поединично, където ни приклещят.
Корал, Каменар, Кресна, Калиакра - симптомите са много, но болестта е една и жертвите й са демократична България и нейните граждани. #стигавечетолкова"

Илиян Василев български дипломат "Има едно нещо което ненавиждам и това е мутренското поведение на държавни служители и на държавата като цяло. Да правиш проверки и претърсвания след 22 часа на плажа Корал, Това ме пренася с машина на времето във времената пред 1989 година. Милиционери. Да тормозиш в буквалния смисъл хората, които са отишли да почивка, само защото не са от конфекцията - квадратни метра, ол инклузив - е не само арогантност, но и висша степен на гранд корупция. Министър Ангелкова така и не разбра, че не е министър на държавните приходи от туризъм, а на политиката и на развитието на качествен продукт, включително и възможността за девствени плажове и природа. Не само, че не трябва да се застроява всичко, но и задължително трябва да браним тези острови на различността. Ако някой има претенции от частниците - да се откупят имотите - както е решението в Калиакра.
Никога не бих назначил подобен министър на туризма - защото няма дълбочина в разбирането на проблемите на туризма и се плъзга по пиаренето и обслужването-балансирането на интересите на имащите. Опитва се да копира Борисов като стил и поведение."

Мануела Малеева "Разбирам, че министър Ангелкова ще дава скоро прес-конференция за казуса Корал. Ще има ли един журналист, който ще посмее да я попита кой е издал тези 38 оборени разрешителни за незаконен строеж на Корал и да направи така, че да получи отговор. И също така кога ще бъде разрушен незаконно построения хотел "Морско конче" на дюните на Корал както беше обещано още от министър Павлова. За останалото Черноморие оставете за някой следващ път.
P.S. Който получи отговор печели един час тенис с мен "