Турски вълци ще изядат българските прасета

Велислав Минеков "Българската природа е в опасност. Турски вълци ще изядат българските прасета. Държавността е заплашена от инвазия на хищници !

"Турски вълци вече се прехвърлят на българска територия, след като преди месец 46 броя от хищниците са били разселени в непосредствена близост до българо-турската граница. Те са с ушни марки и GPS предаватели и са пуснати с изледователски цели, както и заради невъзможността на турските ловци да се справят със свръхпопулацията на дивите свине. Част от вълците са преминали на българска територия и вече има случаи на срещи с тях. Последната е край село Странджа до град Болярово (Елховско), съобщава bglov.com.Това не е първият случай, когато от турска страна разселват вълци близо до границата ни. През есента на 2013 г. бяха пуснати 50 хищника, заради огромната популация на диви свине.“.

От това съобщение в медиите можем да направим извод.
Напълно възможно е това да са вълци принудени да сменят имената си по времето на т.н. „Възродителен процес /примерно от Курт на Красимир, Курнелия, Динко, Бойко, Скат, Вморо, Волен, Патриот/. Бидейки насилствено прогонени от родината си, вълците, вярващи мюсюлмани, са били обработени от турските разузнавателни служби в омраза към българските диви свине, сърни и елени.

Прасета не останаха, дами и господа !
Къде са патриотите?

ВМ"