Все някой ден ще дойде Коледа

Теодор Михайлов "Имам 4 снимки в безплатната анонимна свинска книга, с тираж от 200 000 от днес. И на четирите съм с готини хора и съм излязал добре. Обещавам на прасетата, работещи в миризливите кочини, наричани от тях редакции, още много такива снимки, за да имат да си избират и да квичат доволно, въргаляйки се в помията, която изливат всекидневно. Но все пак да не забравят, че все някой ден ще дойде Коледа, а тогава знаете какво става. Айде, грухтете доволно сега, че обратното броене тече!"

Антоанета Цонева "Кампанията на г-н Пеевски от хотел "Берлин" ли се ръководи? Там ли е щабът?
Пеевски на предизборни срещи в Пазарджик и Благоевград не ходи, но поръчва притурки за вестниците си, които по стойност са повече от кампанията на Да, България. Това ли е неговата кампания - страхлива и с неподписани текстове. Явно толкова може. На дебат очи в очи с нас няма да излезе, защото няма какво да каже и защото го е страх. Крие се или в хотела, или в Дубай. Все едно. Важното е, че се крие, като мишка.

Преди време с двама приятели Manuela Maleeva и Nikolay Staykov се отбихме да пием кафе в прословутия хотел. Влязохме във фоайето и попитахме къде можем да седнем. Изумлението на охраната и персонала беше голямо. "Хотелът не работи." - ни казаха те. Ние си тръгнахме. Не работи тази кампания, г-н Пеевски, така с тези безплатни "книги" няма да стане. Тя е като затворен хотел на мафията. Няма посетители, а има страхливи обитатели. Това е от мен. И се опитайте да отидете на предизборна среща без тежка охрана, за да потърсите доверие. Тогава ще разберете, че не работи така демокрацията - зад автомати и кевларени одеяла. Ама ви е страх. Много ви е страх. Затова пускате безплатна тоалетна хартия."

„Медия“, зад която стои Делян Пеевски инвестира огромни средства за поредното активно мероприятие срещу “Да, България!”