Дядо Коледа извърта дело срещу цивилизацият

Публикувано от accountantbg on Нед., 12/24/2017 - 12:03

Самуил Петканов във фейсбук "Идея за съвременна романтична коледна комедия:

Дядо Коледа извърта дело срещу цивилизацията, че го нарича дядо, защото той не се е изрично джендър-ейдж-идентифицирал като такъв и се мисли за малко момиченце до обяд и за биърдсекшуал лъбърджак след това, който прави любов, търкайки брадата си в шейна.

Адвокат в делото му е Марин Марковски, който е силно задъхан и няма енергия да върти делото, понеже са предколедните пости. Затова разчита на помощ от страна на младата си асистентка Гери-Никопол, която принася към филма и мюзикъл елемента, а всяка нейна реплика е следвана от 5-минутно изпълнение с танци и музика, хореографирано и вдъхновено от рекламата на Джъмбо.

Дядо Коледа успява да осъди само България от целия свят, защото нашата държава има по 500 юриста от глава на населението, но все на некадърните им се оставя да защитават националния интерес. Страната ни трябва да му даде 4 милиарда долара и то точно преди Коледа. Почват да събират пари от всички хора, повечето остават без бюджет за празнична трапеза, екскурзия до Бали и дори вино Меча кръв и лимонада.

Тогава Калин Терзийски сразява Лъмбър-момиченце Коледа със статус във Фейсбук. Бившият Дядо Коледа се разридава, че е изгубил посока и е забравил какъв е смисълът от големия празник. Инвестира парите в биткойни, удвоява ги и ги раздава на хората в България, но се оказва, че те няма как да си ги получат, защото банките ни блокират трансакции към btc wallet-и. Малкото биърдсексуално момиченце подивява от яд и обединява София Запад и Енималс, заедно с които отива при Бойко Борисов. След едно кафе време Борисов звъни където трябва, трансакциите са разрешени и все едно Бойко Борисов е дал парите на хората.

Премиерът си пуска брада и се оказва, че през цялото време той е бил Дядо Коледа, а досегашният Дядо Коледа е бил Крисия на раменете на Venci Micoff."