ЗАБАВНИ

Във времена на повсеместна лъжа да казваш истината -това е екстремизъм

Стела Николова "Както ми обърна внимание Борис Касиков, Цацаров започна да говори като политик.
Ще кажете кога?
Ами, онзи ден, когато директно нападна Христо Иванов и Да, България, като каза, че партии с по 2 % нямат право на позиция по посещението на Чайка.
Гл.прокурор на държавата не е чувал, че не само парламентарни, но и извънпарламентарни партии могат да изказват позиции?
Не ми се вярва!

Демокрацията ни отне много

Спомняте ли си онази крилата фраза която изрече лидерът на БСП Корнелия Нинова в предизборната си кампания в Стара Загора "Демокрацията ни отне много". Е преди няколко дни разбрахме, че демокрацията ни е отнела и москвичите, а на някои им го е заменил с Ролс-Ройс.

Дано не трябва пак да боядисвам класни стаи

Капка Тодорова "Отивам на родителска среща. Чувството е горе-долу същото като на летището, когато заминавахме за Ирак. Надявам се да няма шок и ужас...
Взела съм си пари в брой.
Дано стигнат.
Дано не трябва пак да боядисвам класни стаи - дотук съм боядисала две. Ако продължавам така, до 12-и клас ще съм боядисала пет. Това са повече помещения, отколкото обикновено обитавам.
Дано и тая година майката на Фелисита и майката на Шуша се хванат за косите, така времето минава по-бързо.

Некои мисли и размишления относно предложения от ръководната ни партия „Закон за великите стари столици“

Велислав Минеков "Некои мисли и размишления относно предложения от ръководната ни партия „Закон за великите стари столици“.
Смея да твърдя, че това е едно навременно и достойно решение носещо в себе си шовинизъм, туризъм и национален дълг пред предците ни. Това безспорно патриотично дело дължим на интелектуалния меч в любимата ни партия г-н Цв. Цветанов, философ, културолог, съвременен Паисий и дясна ръка на обичания от всички ни ръководител.

Функцията за лицево разпознаване

Преди няколко дни при представянето на новите устройства на Apple Крейг Федериги трябваше да демонстрира работата на Face ID /лицево разпознаване/, но системата не реагира от първия път и той смени телефона с втория резервен на банката за демонстрации.

Най-сетне се появи човек който ще спаси България

Най-сетне се появи човек който ще спаси България. Това е господин Слави Трифонов, който от много години така се появява като един спасител на България.....Тоз проект може много да се разшири и например госпожа Гала да стане министър на туй.. на образованието в чест на днешния 15 септември. Доктор Папазова да стане министър на алтернативното здравеопазване....

Предлагам да дадем шанс на Слави. Нека се пробва човекът. Да се готвят Иван и Андрей.

Депутат, бизнесмен, меценат

Теодор Михайлов "Истинският Биг Брадър би вкарал в къщата си:
Дилян Пеевски - депутат, бизнесмен, меценат. Стаята му ще заема половината къща, ще е с бронирани стъкла, а завивките му ще са кевларени. Влиза в комплект с пиарка, щото не му се говори с тримата журналисти, които все още не работят за него.
Ирен Кръстева - медиен могул и майка. Влиза с каса водка и пита за още. Докато е в къщата печели 3 пъти джакпота от тотото без да е играла. Истинска късметлийка.

Изявление на Ирина Бокова по повод обвиненията за пране на пари на съпруга й.

Татяна Кристи

Изявление на Ирина Бокова по повод обвиненията за пране на пари на съпруга й.

Публикувахте от Tatiana Christy в 7 септември 2017 г.

Мисля че мога да предложа конкурентни цени

Даниел Смилов - политолог "Тъй като от години поливам градината си, въпросът ми е дали вече съм добил нужната квалификация за хидроинженер, за да започна консултантска дейност по язовирите и водоемите у нас и в Азербайджан? Мисля че мога да предложа конкурентни цени спрямо хонорарите на други хидроинженери."

Доминантните жени в делови поли са ми слабото място

Мария Спирова във фейсбук "Лондон, Ковънт Гардън, издателството, обедна среща в офиса:
Чилийски клиент с безупречен пансионен английски и бляскави златни копчета за ръкавели се обляга назад с премрежен поглед и изтърсва ни в клин, ни в ръкав:
- Доминантните жени в делови поли са ми слабото място.
- Да разбирам, че като им свалите полите, внезапно губите интерес? - казвам аз.
- Толкова сте лоша, Мария - въздъхва той на испански. - Дощя ми се да ви покажа високопланинското си лозе един ден.

Бойко, Макрон и Румен се напиват като щайги

Теодор Михайлов "Каква трябваше да е програмата на Макрон:
10:00 "На браздата" - Бойко и Макрон наблюдават залавяне на бежанци от Динко и Перата, които са облечени в народни носии.
11:00 "По пътя" - Кортежът с официални гости е засечен от по-голям кортеж на добре облечени бизнесмени. Анаболни гиганти със слушалки набиват всички и им взимат телефоните.
12:00 "В механата" - Бойко, Макрон и Румен се напиват като щайги с ракия. Цигански оркестър пее "Милионерче не се подигравай" на франсето и го подканва да даде бакшиш.

За назначението на Живка Такева за директор на Тех парк

Татяна Кристи

За назначението на Живка Такева за директор на Тех парк

Публикувахте от Tatiana Christy в 21 август 2017 г.

Колко годишни времена знаеш?

Водя сина ми (5 г.) на комисия за прием в Предучилищна група. Питат го:
- Колко годишни времена знаеш?
- (Показва с една ръка, а после и с един пръст от другата преди да отговори.
-Шест.
- А ако си помислиш малко...
- Шест.
Директорката ми казва, че ще се свърже с нас... В двора го питам:
- Ся, какво беше това?
- Тате, ама аз наистина не знам повече "Годишни времена" само на Вивалди, Хайдн, Пиацола, Чайковски, Лусие и Глазунов!

Здравей, миличко, обажда се Татко...

- Ало?
- Здравей, миличко, обажда се Татко...Мама близо до телефона ли е?
- Не, тате. Тя е горе в спалнята с Чичо Франк.
След кратка пауза Татко казва:
- Но ти нямаш чичо с име Франк, миличко!
- О, да, имам и той е горе в спалнята с Мама в момента!
- Ъ, добре тогава.... ето какво искам да направиш. Остави телефона, избягай горе и почукай на вратата на спалнята и извикай на Мама и Чичо Франк, че татко тъкмо е паркирал колата отвън.
- Добре Татко.
След няколко минути, малкото момиченце се връща на телефона.

Дремнах 30 мин. и сънувах

Атанас Чобанов "Четох малко новини преди полета, дремнах 30 мин. и сънувах, че немците са дошли, но БСП е завардила прохода на Бузлуджа и не ги пуска към Пазарджик, където имало дефицит на суджук и го давали само по списък, като свършил на 85-я."

Включване от връх Бузлуджа

"Няма да спра да се боря за това, което са ни завещали дедите на червената идея. А именно, че ние от БСП заслужаваме да ни дадат пари. Защото нашата партия е най-мирната, най-миролюбивата, най-безпогрешната, най-грижовната партия на света..."

Забавянето се дължи на високия професионализъм

Асен Генов "Скъпи приятели, моля ви! Спрете да демонстрирате недоверие към родната полиция и следствие! Цял ден чета съмнения, граничещи с внушения, че полицията ни е некадърна, немарлива и лъже за това, че чак на третия ден намерили самоубийственото писмо на загиналия в Пловдив бизнесмен. Ама защо на третия, ама как не са го намерили по-рано... Вижте, скъпи приятели, забавянето се дължи на високия професионализъм и желанието на разследващите органи да проучат всеки милиметър, с цел да установят пълната обективна истина.

Всички които говорят, че мутрите обратно са дошли са едни гнусни спекуланти

Татяна Кристи от Горни Ръб "Днес изказването на господин Борисов относно ситуацията в страната беше брилянтно. Най-вече неговото мнение за това, че мутренските години не могат да се завърнат в нашата родина защото той няма да позволи това. Всички които говорят, че мутрите обратно са дошли са едни гнусни спекуланти......."

Въпреки десетките негативни становища от магистрати

Петър Славов "След поредното "ударно" заседание на Правна комисия вчера, днес "експресно" и в нарушение на сроковете по правилник, през пленарна зала са прекарани редица скандални (и явно противоконституционни) промени в Закона за съдебната власт. Въпреки десетките негативни становища от магистрати, съдии от ВКС, членове на ВСС, български и международни неправителствени организации, юристи, правозащитници, преподаватели и граждани?!

Каза, че е вложил много във вашата връзка...

Емил Кошлуков във фейсбук "Имам приятел психиатър, направи частен кабинет, но няма мющерии, не върви много. Викам му доторе, няма ли луди в тоя град, бе мама му стара. Той вика братко, пълно е с луди, ама не щат да си плащат.
Е, така е и в любовта, както става ясно в следващата история
Една млада дама се е разтурила с приятеля си, след мимолетна връзка. Тя има много добро чувство за ирония, освен това е метър и осемдесет, така че започвам:
- Видях го вчера, страда човекът - гласът ми е равен. - Каза, че е вложил много във вашата връзка...

Оригиналното тефтерче

Пред Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ се изви опашка от хора, които искат да видят оригиналното тефтерче на Васил Левски. Днес ръководството на библиотеката се събра и реши след този небивал успех да покаже и мистичното оригинално тефтерче на Филип Златанов. По препоръка на ДАНС, жителите и гостите на София ще имат само пет часа - между 9.00 и 14.00 часа, за да го видят, защото страниците му са много компрометиращи.

Страници

Subscribe to RSS - ЗАБАВНИ