Холивуд плаща да правим тъпи филми и сериали

Публикувано от accountantbg on Вт., 01/11/2018 - 07:22

Теодор Михайлов във фейсбук "След като до нас достигна информацията, че френски и швейцарски курорти са уплашени и плащат, за да нямаме зимен туризъм, се чувствам длъжен да ви разкрия на кого още се плаща, най-вече от Сорос и други рептили.
- Холивуд плаща да правим тъпи филми и сериали, които никога да не вземат Оскар, въпреки, че "София ден и нощ" няма никаква конкуренция в междупланетарен мащаб.
- "Юнивърсъл мюзик" плаща на инж. Митко Пайнера да ни държи постоянно в полудебилно състояние и от гьобеци да не ни остават сили да чуем новия извънземен албум на БТР.
- Конгломерат, включващ VW, BMW, Audi и Mercedes Benz, плати милиарди на Гриша Ганчев за да фалира производството на китайски тесли на колела.
- Филипс плаща на производителите на чушкопеци за да продължават да правят само чушкопеци и да нямаме собствено производство на машинки за косми от нос.
- Епъл плаща на безделници, които да хапят ябълки по магазините, за да си прави прави скрита реклама, а ние от отвръщение да им хвърляме по 2-3 бона за телефон, от който нямаме нужда.
Има и още много случаи на плащане срещу продажба на Родината, но има и несполучливи такива.
- Фирмата Бейлис години плащаше за да навлезе на пернишкия необятен пазар. Но там продължават да пият ракия с боза, от което вадим извода, че най-патриотите са в Перник. Както и онези, които продават таратор на Банско по 12 лева и вярват, че "Шушана" е стара наша забравена народна песен."