Иначе ще променят Конституцията, за да разследват приватизацията

Публикувано от accountantbg on Ср., 12/06/2017 - 08:35

Мартин Димитров "Интересно, че нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС искат проверка по турския доклад, който цитира "Булгартабак" и е пратен на Интерпол? Иначе ще променят Конституцията, за да разследват приватизацията :) Държат се сякаш нищо не се е случило и такава тема няма! Как е възможно да няма един човек в Парламента да повдигне въпроса?!"

Илиян Василев "Корпулентният крие греховете си зад работниците в Булгартабак. Като толкова са за ревизия на приватизацията, защото кабинетът на Борисов и ГЕРБ не се захвана с най-пресния и гротескен пример - собствената си приватизация на Булгартабак. Нинова, каквото и да е направила, ако го е направила, е прашинка в сравнение с Булгартабак. Не само че закриха тютюневи фабрики, че не изпълниха приватизациония договор, и продадоха марките, но вкараха държавата в международен скандал за контрабанда и финансиране на тероризма. Кое от това не ясно, че е престъпление?

Пеевски се бори за оцеляването си, защото Интерпол може да се задейства във всеки момент и той да стане беглец. Доган и Борисов са на завет. Още по-голяма секира му се готви отвъд океана. Да сте си задавали въпроса защо Пеевски не пътува до САЩ?

Държавата да си върне Булгартабак за да гарантира прекратяване на ограбването му и защити работниците. Като заведе дело за неизпълнение на приватизационния договор, за нанасяне на умишлени вреди на предприятието вследствие на управленски грешки - загубиха в значителна степен арабския пазар и накрая може да се окаже, че връщането на държавата на БТ може да бъде без да се заплаща. Напротив Пеевски може да му се наложи да връща пари след осъдителна присъда - имам пред вид парите от продадените марки."