Много са слушкали и папкали

Публикувано от accountantbg on Вт., 12/26/2017 - 09:15

Гледам кои са най-харесваните министри: Бойко Борисов, Красимир Каракачанов, Красен Кралев, Лиляна Павлова и се чудя по какво си приличат. И изведнъж ме осени гениалната идея, че всички те редовно са папкали и са обли, пухкави и комфортни, а не са като мен злояди. За това и народа ги обича.

Сега разбрах и защо при мен от години Дядо Коледа за пореден път не идва да ми носи подаръци. Но сигурно и тази година е дошъл при нашите министри, те доста са слушкали, но още повече са папкали и пийвали – това е видимо по коремчето, което е изскочило над панталонките. Ако се съди по това кой колко е папкал, Дядо Коледа им е донесъл много голям и много хубав подарък.

За това реших да сменя тактиката. Както знаете жените харесват лоши момчета. За това реших догодина да не пиша писмо на Дядо Коледа, а да пиша писмо на Снежанка.... Дано тя е по-милостива към нас лошите момчета и да получим и ние най-накрая своя коледен подарък. А и няма да ми се налага да угаждам на глуповатия си шеф и да прилагам диета, от която ще заприличам на плондер и да започна да се търкалям.

Честита коледа на всички непослушни деца и нека новата година ви донесе много радост и здраве. И не тъжете и на вашата улица ще се появи Снежанка!