Протестират срещу извънпарламентарна партия

Публикувано от accountantbg on Ср., 12/06/2017 - 13:15

Еми Барух "Шоуто на Делян Пеевски
След констатациите на турската служба за противодействие на организираната престъпност и контрабандата (KOM), че цигари на "Булгартабак" съставляват близо половината от нелегалния пазар на цигари в Турция, синът майчин решил да действа. Ето какво ми разказа една моя сестра:
“Всички сме инструктирани да се явим рано сутринта пред фабриката, където под строй ще ни качат на автобуси и ще ни закарат в София на “протест” под надслов “Искаме работа, не правим контрабанда!”. (А всички знаем истината!) На всеки десет души има отговорник, който разполага с телефонните ни номера и следи за присъствието. Служителите на Техномаркет също ще бъдат заставени да “протестират”. Инструктирани сме да не даваме интервюта пред медиите и да не се занимаваме с “провокатори”. Ще получим кречетала, още няколко заплахи и порция страх...”"

Самуил Петканов ""служители на булгартапак" протестират срещу извънпарламентарна партия, която каза, че в доклада на турските служби компанията, за която работят, е посочена във връзка с контрабанда..."

Теодор Михайлов "Булгартабакци защо викат “Ние не сме контрабандисти” пред НС, а не пред турското посолство?"

Петко Ковачев "Смешно и жалко е, че тези хора са докарани до положението на роби на #КОЙ. Да протестираш пред офиса на извънпарламентрна партия, в защита на глобални контрабандисти... няма думи за такова падение."

Мануела Малеева "Пеевски докара протестиращи работници пред офиса на Да, България! Много, много тъжно...пълен цирк!

Колкото и да ми е тъжно, че протестиращите от Булгартабак са докарани като някакви роби има едно нещо, което ме радва...изглежда, че Пеевски все пак се е поуплашил!"

Асен Генов "При неотдавнашните протести на служители от ЕМКО и Дунарит основен адресат на недоволството бяха държавните институции и прокуратурата.
Днес, младежът от снимката (а и ораторите след него) се погрижиха да стане ясно, че основен адресат са Христо Иванов, Да, България и Икономедия.
На мен целият този цирк ми писна. Истински."