Тръмп размя залата по време на речта си на Общото събрание на ООН

Публикувано от accountantbg on Ср., 09/26/2018 - 08:46

Втората реч на президента пред ООН след встъпването му в длъжност накара делегатите да се засмеят два пъти.

Първия път делегатите се засмяха, след като президентът Тръмп заяви, че администрацията му е постигнала повече от която и да е друга.

"За по-малко от две години администрацията ми е постигнала повече от всяка друга администрация в историята на нашата страна" - каза Тръмп, предизвиквайки смях в залата. След кратко мълчание той добави "Да, наистина" като се усмихна, което на свой ред доведе до по-бурен смях в залата на Общото събрание. "Не очаквахте тази реакция, но това е добре", каза президентът.

За втори път делегати от залата се засмяха след като Тръмп заяви, че "Германия ще стане напълно зависима от руската енергия, ако не промени веднага курса", на което се засмя германската делегация. "Тук в западното полукълбо се ангажираме да запазим независимостта си от намесата на експанзионистични чужди сили".

През август 2014 г., по време на администрацията на Обама, Тръмп пише в Twitter: "Нуждаем се от президент, който да не е за смях на целия свят. Нуждаем се от наистина велик лидер, гений на стратегията и победата. Уважение! "

Изглежда най-накрая САЩ имат такъв президент. Респект!

Велик лидер