Утрешният подарък за Цеко Минев е за десетина милиона всяка година

Публикувано от accountantbg on Ср., 12/06/2017 - 08:15

Тома Белев "Утре в Министерски съвет ще гледат и приемат коледния подарък на Цеко Минев. Увеличават площта, която може да сече и застроява от Национален парк Пирин десетократно, от 99,5 ха на близо 1000 ха, и се надяват да увеличат концесионното плащане от 270 хиляди на 350 хиляди, или с 30 %.
ограбването на изключителната държавна собственост продължава с бесни темпове.

ГЕРБ и Обединените патриоти се надяват, че докато България е председателстваща няма как да подадат оставка. Прави са ако зависи само от опозицията им в НС и бъркат ако смятат да си раздават подаръци. Утрешният подарък за Цеко Минев е за десетина милиона всяка година от следващите 20 години или общо около 200 милиона лева."

Петко Ковачев "Ситуацията е екстремна! На заседанието на МС утре, Борисов и подкупните "патриоти" ще се опитат да дадат нови 900 ха от Пирин на Цеко! Не за "втори лифт" - за застрояване!

Сутринта в 8:30 се събираме пред Министерския съвет! За да им покажем, че няма как да мине! Пирин не е на мафията!"

Асен Генов "Разбирам, че любимият на всички ни премиер и още по-любимите ни патриоти-московци утре сутрин, на заседанието на МС, се готвят да харижат на Цеко Минев стотици хектари от Пирин за "втора кабинка"... Заседанието е в 08:30 и моят скромен призив към всички, които са в състояние и имат възможност, да се разходят утре сутрин, в ранни зори до Ларгото и да посрещнат с дружески закачки Боцко..."